Selecteer een pagina

Road reizen

Wil je eens een week de mooiste motorwegen van Europa’s mooiste en hoogste bergketen onder je wielen zien passeren, maar je kan niet kiezen tussen de Franse bergreuzen, de Zwitserse passen, de Italiaanse Dolomietenpracht of de Oostenrijkse glooiende wegen?

Wil je eerder naar de Schotse Hooglanden, al dan niet via een omweg langs het wondermooie Wales en wil je zelf eens zien of ’t daar echt alle dagen kan regenen?

Heb je eerder een zwak voor de Frans/Spaanse Pyreneeën, maar weet je niet goed wat daar allemaal van moois te beleven is?

Wil je wel eens zien waarom de Alpen als ’t absolute motormekka worden beschouwd, maar heb je geen idee waar of hoe te beginnen? Wil je de bochten met ’t mes tussen de tanden aanvallen, of net niet, eerder op ’t gemak van de natuurpracht kunnen genieten en af en toe even halt te houden om van de magnifieke uitzichten te genieten?

Dit is allemaal mogelijk in onze Road Travels. Voor 2022 gaan we nog geen plannen maken, de wereld zit nog volop in de greep van “dat virus” en de onzekerheid is simpelweg te groot om in ons eerste jaar reeds met een groepsreis te beginnen.

De “op maat” formule gaan we wél opstarten, dus indien je graag een trip of reis in de Alpen uitgestippeld wil hebben zijn we uiteraard voor jou beschikbaar. We lopen dan, aan de hand van je interesses, eens na wat de perfecte trip voor jou betekent, en daarmee stellen we dan een reis op maat voor, al dan niet inclusief overnachting. Neem voor meer informatie contact met ons op.