Selecteer een pagina

Motorreizen op maat

Motorreizen op maat, hoe zit dat nu in mekaar? Wel, het concept is eigenlijk heel simpel, maar doeltreffend. Wij komen samen om al jouw wensen te bepalen, jouw plannen die er misschien reeds deels zijn te bekijken. Waar wil je heengaan, hoe lang wil je onderweg zijn, welke interesses buiten het motorrijden zelf dien ik rekening mee te houden, hoeveel uur of km per dag zit je graag in ’t zadel, kortom, alle informatie die ik nodig heb en kan gebruiken om jouw reis voor jou te kunnen ontwerpen.
Dit concept kan zowel met overnachting op mijn aangeven zijn, maar evengoed kies jij zelf als klant je overnachtingsplaats, afhankelijk van de dagritten uiteraard.

Met andere woorden, een maximum aan flexibiliteit, en op ’t einde van de spreekwoordelijke rit heb jij alle nodige dagritten, maar ook tips en tricks aangaande bezienswaardigheden of leuke weetjes lang waar je passeert, alsook do’s and don’ts om jouw reis tot een succes te vormen.

En de kostprijs dan van dit concept? Ook simpel, ik reken gewoon een uurloon voor de tijd die gespendeerd wordt om jouw dossier tot in de puntjes af te werken, niet meer en niet minder.

Dat zoiets een flinke detailkennis van de desbetreffende regio vereist mag onderhand wel duidelijk zijn, om die reden ook beperk ik me op dit moment tot de Alpen, van de Alpes des Hautes Maritimes tot aan de Jullische Alpen aan het drielandenpunt van Oostenrijk, Italië en Slovenië. Een regio waar ik reeds sinds ik in 2003 begonnen ben met zelf met de motor te reizen meermaals per jaar zelf hebt vertoefd, en nog altijd een magische aantrekkingskracht op mij uitoefent.
Zuid Noorwegen, de Pyreneeën, Schotland, Wales en Marokko zijn ondertussen ook meermaals onder mijn wielen gepasseerd, maar om mezelf daarvoor reeds tot expert te mogen uitropen zou voorbarig zijn, die regio’s dienen nog verder door mij verkend te worden om dezelfde dieptekennis te verkrijgen die ik wél van de Alpen heb.

Heb je ondertussen interesse in dit concept gekregen, twijfel dan niet om contact op te nemen, en wie weet heb je binnen enkele weken een totaal op maat gemaakt draaiboek van je droomreis in handen.