Selecteer een pagina

Over Moto Adventure Travels

Van kinds af aan reeds geïnfecteerd met ’t reisvirus, en later serieus besmet door de “Been there, done that” bacterie 😉

Spreekt voor zich dat, eens ik mijn motorrijbewijs in handen had, beide dingen gingen gecombineerd worden, zodoende reis ik reeds van 2003 met de motor in Europa en Noord Afrika rond, altijd op zoek naar nieuwe horizonten en ervaringen. Een bizar werkend fotografisch geheugen zorgt ervoor dat ik jaren later nog altijd in geuren en kleuren kan vertellen, en nagenieten van mijn reiservaringen, op het moment zelfs niet altijd even grappig maar naderhand krijg je soms de tanen in de ogen bij ’t lachen van deze doldwaze momenten.

Motorreizen, de puurste vorm van je eigen leefwereld te verbreden.

Meer weten over onze allroad reizen?

Meer weten over onze road reizen?