Selecteer een pagina

Allroad reizen

Reizen, en allroad rijden… De ideale mix van het onderweg zijn, het reisgevoel, weg van huis, maar tegelijkertijd ook het rijden van nog niet eerder gereden routes, tracks, paden, op ongekend terrein, het voor de eerste keer die bergpas, bergtop of kamroute overwinnen, je eigen allroadmotor toch over die technische passage krijgen zonder onderuit te gaan, je eigen limieten opzoeken en ze soms ook durven verleggen…

Al die ervaringen samen in één ogenblik kunnen beleven, het genieten van al dit bovenstaande, dit is wat allroadreizen net dat tikkeltje extra speciaal maakt.
Het kan enerzijds zijn dat allroadrijden niet altijd voor iedereen is weggelegd, je hebt een minimum aan rijervaring nodig, je moet een open mind hebben om al die nieuwe indrukken en ervaringen in jezelf op te nemen, kortom, je moet er voor openstaan dat ’t opnieuw ff leren is, soms zelfs letterlijk met vallen maar altijd ook met opstaan. Dit, naast het feit dat je over een allroadgerichte motor dient te beschikken, wat uiteraard ook maar logisch is voor dit type motorreis.

Qua kledij zijn er ook nog enkele kleine extra aandachtspunten, maar verder is er dan anderzijds niets meer dat je tegenhoudt om deel te nemen aan onze Allroad Adventure Travels.
Deze gaan door in de Frans/Italiaanse grensstreek in de Alpen, waar we alle dagen, zoveel mogelijk rekening houdende met het weer en de daaraan gekoppelde voorspellingen voor de dag, de mooiste routes gaan opzoeken.

Al onze routes zijn 100% legaal, door ons ter plekke reeds meermaals gereden en gecheckt, jij hoeft je als klant geen zorgen meer te maken over welke piste/track/route te nemen, jij hoeft thuis geen avonden over landkaarten te hangen, of op het wereldwijde web info zitten te vergaren. Nope, je hoeft je enkel maar te amuseren. Alleen, of in groepjes die zichzelf meestal tijdens de eerste dag onderweg reeds spontaan vormen, en je hoeft enkel te genieten van een fantastische ervaring in één van de mooiste plekken van Europa.

Denk je dat dit type reis iets voor jou kan zijn? Kijk dan zeker eens op ons aanbod van allroadreizen.

Allroad Champagne Midweek

Een driedaags event over onverharde tracks, tussen de wijngaarden, langs velden vol zonnebloemen, in ’t prachtig glooiende landschap van de Champagne regio. Geen beginnerstrip weliswaar, ervaring is een must, maar wel 3 uiteenlopende tracks in verschillende windrichtingen, met Epernay als basis. Een pure aanrader voor wie eens het stevigere werk ambieert.

Allroad Experience

Allroad Alpine Experience

Een week lang aangenaam Allroad rijden over de mythische pistes van Piemonte en de Savoi, genieten van de bovenste plank. Geen stress, of gehaast gedoe, maar relaxen, rondkijken en de schoonheid van de Alpen bewonderen vanop je motor. Beginners of ervaren rijders, allen zijn welkom.

Allroad kennismakingsweekend

Allroad Kennismakingsweekend

Een lang weekend, beginnend op vrijdagavond tem zondagmiddag. Dé perfecte manier om op een relaxte manier kennis te maken met Allroad rijden op de motor, tussen gelijkgezinde zielen. Afhankelijk van het tijdstip zitten we hiervoor in Limburg of Zeeuws Vlaanderen en is toegankelijk voor elk niveau, van beginners tot ervaren motards die gewoon een dagje willen relaxed rijden.