Selecteer een pagina

Allroad reizen

Reizen, en allroad rijden… De ideale mix van het onderweg zijn, het reisgevoel, weg van huis, maar tegelijkertijd ook het rijden van nog niet eerder gereden routes, tracks, paden, op ongekend terrein, het voor de eerste keer die bergpas, bergtop of kamroute overwinnen, je eigen allroadmotor toch over die technische passage krijgen zonder onderuit te gaan, je eigen limieten opzoeken en ze soms ook durven verleggen…

Al die ervaringen samen in één ogenblik kunnen beleven, het genieten van al dit bovenstaande, dit is wat allroadreizen net dat tikkeltje extra speciaal maakt.
Het kan enerzijds zijn dat allroadrijden niet altijd voor iedereen is weggelegd, je hebt een minimum aan rijervaring nodig, je moet een open mind hebben om al die nieuwe indrukken en ervaringen in jezelf op te nemen, kortom, je moet er voor openstaan dat ’t opnieuw ff leren is, soms zelfs letterlijk met vallen maar altijd ook met opstaan. Dit, naast het feit dat je over een allroadgerichte motor dient te beschikken, wat uiteraard ook maar logisch is voor dit type motorreis.

Qua kledij zijn er ook nog enkele kleine extra aandachtspunten, maar verder is er dan anderzijds niets meer dat je tegenhoudt om deel te nemen aan onze Allroad Adventure Travels.
Deze gaan door in de Frans/Italiaanse grensstreek in de Alpen, waar we alle dagen, zoveel mogelijk rekening houdende met het weer en de daaraan gekoppelde voorspellingen voor de dag, de mooiste routes gaan opzoeken.

Al onze routes zijn 100% legaal, door ons ter plekke reeds meermaals gereden en gecheckt, jij hoeft je als klant geen zorgen meer te maken over welke piste/track/route te nemen, jij hoeft thuis geen avonden over landkaarten te hangen, of op het wereldwijde web info zitten te vergaren. Nope, je hoeft je enkel maar te amuseren. Alleen, of in groepjes die zichzelf meestal tijdens de eerste dag onderweg reeds spontaan vormen, en je hoeft enkel te genieten van een fantastische ervaring in één van de mooiste plekken van Europa.

Denk je dat dit type reis iets voor jou kan zijn? Kijk dan zeker eens op ons aanbod van allroadreizen.

Allroad Alpine Adventure Soft

Een reis van een week, over perfect begaanbare onverharde paden en tracks, in één v.d mooiste regio’s van Europa. Perfect voor al wie van het allroaden wil proeven, of wie simpelweg ongedwongen wil genieten van goed gezelschap en zorgeloos rijden.

Allroad Alpine Adventure Hard

Een 8-daagse trip, die verder gaat dan de Soft versie. Waar soms al eens een tandje moet bijgestoken worden, maar nog altijd met ’t zelfde recept. Een bende van gelijkgestemden, en avontuurlijke paden, wegen en tracks. Dezelfde regio, maar we leggen de lat een flink stuk hoger.

Allroad Kennismakingsweekend

Een lang weekend, startende op vrijdagavond tem zondagnamiddag. Dé perfecte manier om mekaar eens te leren kennen, deelnemers en crew. Dit event gaat door in Zeeuws Vlaanderen, over onverharde paden en dijkweggeltjes, meestal gravel maar hier en daar kan er een plak modder tussen zitten.